View all accommodations

Apartma Boreas

Nastanitev je locirana le 5 m od plaže. Apartma Boreas se nahaja v osrčju krajinskega parka Strunjan, na plaži in s spektakularnim pogledom na solinarstvo in Piranski zaliv. Apartma ima dve spalnici, balkon, vrt z žarom, zasebno parkirišče, klimatsko napravo, računalnik, SAT TV itd. Na plaži, približno 20 metrov stran, sta restavracija in bar,  2 km oddaljena pa je majhna trgovina z živili. Na dosegu roke je tudi  SPA in teniška igrišča.

Če iščete udobje s sredozemskim ambientom v mirni pokrajini stran od vrveža, obiščite apartma Boreas. Ponuja vam umiritev, ki je na počitnicah nujna. Apartma je izhodišče za pohodništvo in druge možnosti rekreacije. Kraj s 2300 urami sonca na leto vam nudi vse, kar je potrebno za umirjene počitnice, kot tudi nešteto možnosti za aktivno sprostitev v bližnjih hotelih.

Strunjan, zelena oaza Sredozemlja, kjer najdete čudovite  še delujoče soline in najvišjo flišno pečino na Jadranu. Kot vsi slovenski  parki je tudi park Strunjan kulturna krajina, ki je edinstvena zaradi svoje lege ob morju.

Vir: https://www.booking.com/hotel/si/apartment-boreas.sl.html