View all accommodations

Belvedere hotels- avtokamp

Kamp Belvedere Izola se nahaja v sklopu prenovljenega Resorta Belveder. Del kampa je namenjen pavšalnim gostom, drugi del je urejen v senci borovcev, kjer so parcele z elektriko in je možno kampirati brez rezervacije. Za goste z avtodomi imajo še 17 parcel opremljenih z elektriko in vodo (možna rezervacija), za šotoriste pa je ločen neparceliran del urejen v nasadu oljk.

V kampu sprejemajo Avtokampi.si kamping kartico, s katero bo kampiranje ugodnejše. Na voljo je tudi kemični wc in možnostjo izpusta odpadne vode. Večji del kampa pa je neparceliran in namenjen šotoristom. Brezplačen wifi je dostopen na območju restavracije. Sanitarije v kampu so bile prenovljene, gostom je na voljo tudi pomivalni stroj. Gostom je na voljo tudi skupen prostor z žarom.

V poletnih mesecih (junij – september) je ob doplačilu možno kopanje v zunanjem bazenu, ki je urejen tik ob kampu in vključuje tudi otroški bazen, lokal, teniško igrišče in igrišče za namizni tenis. Obmorska plaža je od kampa oddaljeno 800 metrov. Do nje vodi slikovita sprehajalna pot, za goste kampa pa je poleti (25.6. – 7.9.)  organiziran tudi brezplačen prevoz s hotelskimi minibusi.

V prenovljenem Resortu Belvedere se nahaja tudi wellness center s savnami in manjšim notranjim bazenom, ki je gostom kampa na voljo ob doplačilu.

Kamp Belveder in njegova bližnja okolica ponujata številne možnosti športne rekreacije od plavanja, sprehajanja, kolesarjenja, do igranja tenisa, mini golfa, namiznega tenisa, vožnje s čolni in plesa.

Ponudbo športnih dejavnosti ter zabave dopolnjuje še mini trgovina z živili, trgovina s spominki ter hotelska restavracija. Možnost sprehodov in organiziranih izletov v okolico.

Vir: https://www.avtokampi.si/kampi/kamp-belvedere-izola