Preglej vse novice

Kulinarični pohod po Krajinskem parku Strunjan

16. Jul 2021

Spoštovani,

Kulinarični pohod po Krajinskem parku Srunjan je zaradi slabega vremena prestavljen na naslednjo soboto, 24. julija 2021.

Vljudno vabljeni, da spoznate edinstveno povezanost morja, solin, kulturne krajine ter ljudi in njihove stoletne dediščine. Pridružite se nam na kulinaričnem sprehodu in ob pokušanju lokalnih izdelkov, sezonskih pridelkov in tipične istrske kulinarike, doživite Krajinski park Strunjan malo drugače.

Obvezna prijava. Dogodek je brezplačen v okviru projekta Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA. Info: 051 457 457.

—————————————————————————————————————————————-

Turistično društvo Solinar Strunjan in Javni zavod Krajinski park Strunjan vas vabita na
KULINARIČNI POHOD PO KRAJINSKEM PARKU STRUNJAN

KDAJ? V soboto, 24.7.2021, od 19. do 21. ure
KJE? Zbirno mesto v Centru za obiskovalce Krajinskega parka Strunjan na Strunjanskih
solinah, Strunjan 152. Zaključek v centru Strunjana
REZERVACIJA: Udeležba na dogodku je možna le s prevzemom kupona v Centru za obiskovalce Krajinskega parka Strunjan – 1. nadstropje (Strunjanske soline, Strunjan 152), več informacij na 051 457 457
CENA: Dogodek je brezplačen
NAPOTKI: Pot je dolga 2 km, težavnost je zelo lahka ob primerni športni obutvi

OBVEZNA PRIJAVA! Število udeležencev na dogodku je omejeno

»Projekt MARISTRA je sofinanciran iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo. Za vsebino so odgovorni partnerji projekta. Organ upravljanja določen za izvajanje Operativnega programa ESPR v Republiki Sloveniji 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.«