Preglej vse novice

LUKA se je oglasil!

12. Apr 2019

Danes se nam je oglasil Luka. Obiskuje Biotehniški srednješolski izobraževalni center v Ljubljani, kjer se šola za naravovarstvenega tehnika. V šoli njegovo ljubezen do naše naravne dediščine in varstva okolja še dodatno bogatijo s svojim modernim pristopom. Kamenček je pomotoma odnesel iz Krajinskega parka Strunjan ob zavzetem delu na strokovni šolski ekskurziji.

Iz osebnih razlogov je vljudno prosil, da javno ne razkrijemo njegovih osebnih podatkov, kar seveda spoštujemo. Luka se bo v kratkem oglasil pri nas, skupaj bomo na njegovo željo kamenček odnesli na kraj, kjer ga je našel, za izjemno gesto pa ga bomo nagradili kakor smo obljubili. Dogovorili pa smo se, da bomo ob tem lahko posneli nekaj fotografij, ki jih bomo nato tudi javno objavili.

Iz srca se zahvaljujemo prav vsem, ki ste delili našo objavo na družabnem omrežju. Posebna zahvala gre tudi vsem medijem, ki so dogodku naklonili izjemno pozornost. Brez vseh vas nam ne bi uspelo. Zahvaljujemo se tudi vsem posameznikom, ki se ponudili tudi sami nekaj malega podariti Luki, ko se bo oglasil v Strunjanu.

Naj nam bo Lukovo dejanje, napori mnogih posameznikov, ki svoj čas posvečajo ohranjanju narave ter trud, ki ga razne organizacije vlagajo v vzgojo in osveščanje najmlajših, vsem v vzor.

Luki pa hvala, ker nas je utrdil v prepričanju, da lahko skupaj stvari obrnemo na bolje.