Preglej vse novice

S selfijem do čudovitih nagrad

15. Jul 2016

Z LETOŠNJEGA DOPUSTA SE VRNITE FIT, ZAGORELI IN S ČUDOVITIMI SELFIEJI!

 

ODKRIJTE 15 SELFIE TOČK S ČUDOVITIMI KULISAMI SLOVENSKE OBALE IN SODELUJTE V BOGATI NAGRADNI IGRI!

 

Vsi se radi vrnemo z dopusta z lepimi fotografijami. Zato radi iščemo slikovite razglede, edinstvene lokacije, obiskujemo naravne in kulturne znamenitosti. Kar lepo število takšnih lokacij je na slovenski Obali – Sečoveljske soline, portoroški Mandrač, Tartinijev trg v Piranu, Bioenergijski park v Strunjanu, izolski svetilnik, tudi sladkovodno jezero je med njimi! Vse te lokacije najdete v okolici Hotelov Bernardin. Letošnji dopust izkoristite tudi za iskanje številnih novih poti, na katerih ne manjka lepih razgledov, znamenitosti, fotogeničnih zanimivosti, slikovite okolice in še česa. Te lokacije smo označili kot SELFIE točke, na katerih lahko posnamete nepozabne selfie posnetke. Peš, s kolesom ali kako drugače obiščite vsako od njih ter s selfiejem delite svoje doživetje.

 

Bogate nagrade za najlepše fotografije!

Za vas smo pripravili nagradno igro z bogatimi nagradami. Označili smo 15 SELFIE točk na najbolj slikovitih kotičkih slovenske Obale.

  • Obiščite katerokoli od 15-ih selfie točk v bližini Hotelov Bernardin
  • Naredite selfie, sami ali s prijatelji
  • Objavite ga na svojem Instagram profilu z oznako #hbselfiepoint ali na Facebook profilu Hoteli Bernardin.

Nato pa uživajte v svojem dopustu in držite pesti, da bomo prav vas razveselili z eno od privlačnih nagrad.

Nagradna igra traja do konca avgusta, v tem obdobju bomo razdelili kar 59 nagrad:

  1. nagrada: 2 x vikend paket za dve osebi v hotelih skupine Hoteli Bernardin
  2. nagrada: 7 x vstopnica za vodna igrala WIBIT, plaža Bernardin
  3. nagrada: 50 x kava na terasi Grand Hotela Bernardin, ki se ponaša z najlepšim razgledom na slovenski obali.

Da bo vaše odkrivanje lepot slovenske Obale lažje, smo za vas pripravili zemljevid, na katerem smo označili SELFIE točke. Zemljevid lahko dobite v Hotelih Bernardin, na www.bernardingroup.si/selfie, v turistično informacijskih pisarnah, prepričani pa smo, da boste z raziskovanjem tudi sami našli še kakšno po lastnem izboru.

Naj se vaše slikovito popotovanje začne že danes!

 

Selfie točke v Krajinskem parku Strunjan:

Ribiško pristanišče

Značilno podobo Strunjanskega polotoka so domačini oblikovali s tradicionalnimi dejavnostmi, kot so kmetijstvo, ribištvo in solinarstvo.

Strunjanski križ

Na robu Strunjanskega klifa, nad zalivom se že od leta 1600 dviga mogočen kamnit križ, za mornarje opozorilo o bližini kopnega in znamenje, kje stoji cerkev Marijinega prikazanja.

Belveder

Na izjemnih razglednih točkah, ki jih območje Krajinskega parka Strunjan ponuja, seže pogled vse od Tržaškega zaliva do Triglava.